Behandelingen


Wat doe ik?

Soorten massagebehandelingen die te boeken zijn in mijn praktijk:

Therapeutische behandeling / massage:

Een eerste therapeutisch consult bestaat uit een anamnese. Ik zal wat vragen stellen over uw persoonlijke situatie. We bespreken de pijnklacht, hoe deze is ontstaan, welke bewegingen daardoor beperkt zijn en uw persoonlijke leefsituatie. Daarna zal de behandeling plaatsvinden. Deze wordt omschreven als: "Een unieke, persoonlijke massage waarbij ik handgrepen gebruik uit diverse massagevormen, daar waar het lichaam het nodig heeft. Door gebruik van bindweefseltechnieken, het feilloos voelen, opsporen en behandelen van triggerpoints maakt het tot een doeltreffende behandeling. Deze holistische massage is een reis van bewustwording van het eigen lichaam. Op korte termijn werkt het ontspannend en klachtverlichtend. Op langere termijn merkt u dat u dichter bij uzelf komt. U zit weer letterlijk in uw lichaam en minder in uw hoofd. Dit brengt persoonlijk soms verrassende wendingen en/of beslissingen op uw pad." Tijdsduur per behandeling 50-60 minuten. Herhaling met enige regelmaat wordt geadviseerd. Regelmatig zullen we uw ontwikkelingen binnen de therapie evalueren. Tijdens de eerste afspraak zal u gevraagd worden een ID bewijs te tonen.

Triggerpoint behandeling

Massage gericht op het opsporen en uitschakelen van triggerpoints (spierknopen). Zeer effectief en klacht oplossend. Minimaal 3 behandelingen. Zelfbehandeling gewenst voor spoedig herstel. Tijdsduur per behandeling 40-50 minuten.

Zwangerschapsmassage (wordt niet vergoed)

Ontspannen massage in zijligging, een weldaad voor moeder en kind. Het verlicht spierspanning, verbetert de bloedsomloop zodat het overtollige vocht en afvalstoffen beter afgevoerd kan worden. Het brengt de ademhaling onder controle wat een positief effect heeft op het kind. Geschikt vanaf 14 weken tot aan de dag van bevalling.  Tijdsduur per behandeling 50 minuten.

Fibromassage:

Ontspannende massage voor mensen met de diagnose Fibromyalgie. Geheel persoonlijk aangepast op het verbeteren van slaap en het verzachten van de pijnklachten. Herhaling wordt geadviseerd. Tijdsduur per behandeling 40-50 minuten.

Ontspanningsmassage 30 minuten (wordt niet vergoed)

Klassieke ontspanningsmassage, voor nek/schouders/rug.

Neem contact op

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?

Contact
Jonate Droogers © 2021 — Alle rechten voorbehouden — Privacyverklaring