Over mij

Jonate Droogers is gfoto Jonate Droogers.jpgediplomeerd massagetherapeut en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dit houdt in dat (een gedeelte) van de behandeling vergoed wordt vanuit de zorgverzekering, mits aanvullend verzekerd. Daarnaast is zij gecertificeerd Triggerpointbehandelaar. Triggerpoints (spierknopen) zijn lokale verkrampingen van een spier. Deze ontstaan door stress of overbelasting. Vaak geven ze pijnklachten in een ander gedeelte van het lichaam. Het is een uitdaging om ze te vinden. "Ik voelde al triggerpoints voordat ik wist wat ze waren. Deze opleiding in combinatie met het boek van Clair Davies en mijn intuïtie maken dat mijn handen mij precies vertellen waar ik moet zijn.."
Zo behandelt zij succesvol pijnklachten aan armen, zoals een tenniselleboog, benen, bijvoorbeeld hielspoor en verschillende rugklachten.
De behandeling bestaat voornamelijk uit het opsporen van de "knelpunten". Ik vertel je waar je moet zijn en vervolgens maken we een stappenplan hoe je de plek zelf kan behandelen.
Elke massage is uniek. “Ik gebruik technieken uit verschillende stijlvormen van massage, daar waar het lichaam het op dat moment nodig heeft."

Visie
"Ik werk vanuit mijn hart, om mensen te helpen en pijnklachten te verminderen."

 

Foto’s: Els Wieringa