Massage

Soorten massagebehandelingen die te boeken zijn in mijn praktijk:

 

Ontspannings/klassieke massage:
Een unieke massage waarbij ik handgrepen gebruik uit de ontspannings of klassieke massage. Daar waar het lichaam het nodig heeft. Gecombineerd met het opsporen van triggerpoints maakt het tot een geheel waarbij pijnlijke plekken verlicht worden. Door gebruik van bindweefseltechnieken en het gebruik van onderarmen uit de Lomi Lomi massage maakt het tot een doeltreffende behandeling.

Triggerpointmassage

Massage gericht op het opsporen en uitschakelen van triggerpoints (spierknopen). Zeer effectief en klachtoplossend. Minimaal 3 behandelingen. Zelfbehandeling gewenst voor spoedig herstel.

 

Zwangerschapsmassage
Ontspannen massage in zijligging, een weldaad voor moeder en kind. Het verlicht spierspanning, verbetert de bloedsomloop zodat het overtollige vocht en afvalstoffen beter afgevoerd kan worden. Het brengt de ademhaling onder controle wat een positief effect heeft op het kind. Geschikt vanaf 16 weken tot aan de dag van bevalling. Eventueel ook mogelijk in buikligging, door gebruik van een holo luchtmatras, met buikuitsparing


Fibromassage:
Ontspannende massage voor mensen met de diagnose Fibromyalgie. Geheel persoonlijk aangepast op het verbeteren van slaap en het verzachten van de pijnklachten. 

 

 

bg_pic2.jpg