Ervaringen van klanten

 

"Na een vriendelijke ontvangst en het doornemen van een aantal relevante vragen aangaande de klacht waarmee ik kwam, klom ik ontspannen op de massagetafel en heb ik me geheel overgegeven aan de vaardige handen van Jonate. Al gauw bemerkte ik dat Jonate weet waarmee zij bezig is en hoe zij effectief een lichamelijke klacht vakkundig weet aan te pakken. Nu heb ik in de loop der jaren al aardig wat massages ondergaan, maar zonder te overdrijven vind ik massagepraktijk Jonate ver boven elke uitstijgen
Jonate is een vriendelijke en gezellige vrouw met goede massagekwaliteiten. 
Ik had een stevige massage nodig en die kreeg ik! 
Eigenlijk jammer dat zij mij zo snel van de lichamelijke klacht heeft af geholpen. Een aantal vervolgbehandelingen zijn bij mij wel welkom. Deze ga ik dan ook echt halen dan maar in het kader van preventie.
Wat ik ook erg prettig vind is dat het praten of juist NIET praten op een natuurlijke wijze verloopt. Geen geforceerde gekunstelde gesprekjes. Heerlijk een uurtje voor mezelf, een uurtje waarin ik als troetelbeer mag optreden, om daarna weer geheel ontspannen de drukke wereld in te lopen.
Hoewel ik normaal nooit reviews schrijf kon ik het deze keer niet laten omdat het echt een hele goede ervaring was om daar te zijn.

Jonate bedankt en tot de volgende keer." J. uit V.

 

 

"Inmiddels alweer zo'n anderhalf jaar geleden leerden mijn vriendin en ik Jonate kennen en zijn inmiddels 'verslaafd'. Ook al een keer een workshop gedaan en wat leer je daar leuk veel over masseren, maar ook over de plek en naam van je spieren. Met regelmaat liggen we op de massagetafel bij Jonate en laten de diverse spieren flink losmaken. Iedere keer weer een ontspannen ervaring. Heerlijk. Dankjewel Jonate en reken er maar op dat we onze regelmaat vasthouden !!!" J. uit A.

 

"Eerst aantal massages ter ontspanning gehad (echt heerlijk!) en later ook met medische klachten bij Jonate geweest. Fijn dat Jonate tijdens de behandeling ook doorvraagt en tips en adviezen geeft." B.M. uit H.

 

"Ik ben nu twee keer bij Jonate op bezoek geweest in Almere. Bij mij staat voorop dat de massage mij ontspanning geeft, zowel op het gebied van de spieren als in het hoofd. Jonate weet hier goed de balans in te vinden. Ik vind bij Jonate een bron van ontspanning en inspiratie. Dit komt door de setting die zij in haar praktijk heeft weten te creëren en door haar kennis en kunde op het gebied van lichaam en geest. Verder geeft Jonate uiteraard een goede massage die zo snel al vertrouwd aanvoelt. Zij weet strak gespannen spieren los te maken waardoor je zo goed als herboren huiswaarts keert." M. uit L.

 

"Ik heb regelmatig last van een vastzittende nek en schouders. Jonate geeft me dan een stevige massage, waardoor ik daarna weer met een ontspannend gevoel naar huis ga. Nadat ik een afspraak met haar heb gehad, voel ik me een heel ander mens. Even een moment voor mezelf. Haar stevige en ontspannende massage doet veel met mijn humeur, waardoor ik er als moeder weer vol tegenaan kan!" P. uit A

 

"het gaat een stuk beter, nog niet helemaal top, maar ik kan weer een uurtje tennissen en dat was het doel! Dank!" B. uit H.

 

"pijn aan mijn voet is over en gister heerlijk fanatiek badminton gespeeld" P. uit A.